Minä, Susanna, olen syntynyt Lahdessa vuonna 1970. Pidän kaikista kauniista ja romanttisista asioista. Etenkin vanhat antiikkiset tavarat ovat sydäntäni lähellä. Niissä on sielukkuutta enemmän kuin tämän päivän kertakäyttöisessä muovikrääsässä.

Vintage-tyyli kiehtoo myös suuresti ja rakastan mm. vanhoja mustavalkoisia valokuvia, joissa on pukeuduttu parhaimpiin vaatteisiin ja lavasteet ovat olleet myös ajatuksella valittuja.

Englantilaiset kartanot ja muotopuutarhat saavat sydämeni tykyttämään. Uskonkin eläneeni edellisessä elämässäni kartanon rouvana jossain Englannin maaseudulla…

Piirtämisestä ja maalaamisesta olen pitänyt jo siitä lähtien kun kynää olen osannut kädessä pitää. Välillä on ollut aikakausia, jolloin ei vaan ole ollut aikaa ja inspiraatiota. Silloin olen harrastanut mm. askartelua, posliinimaalausta, kirjansidontaa yms.

Luonto ja sen kauneus ovat myös minulle tärkeitä elämän elementtejä. Rakastan lintuja ja oravia sekä luonnon tuoksuja. Meillä onkin ikioma ”lintumetsä” omalla tontilla. Liito-oraviakin siellä on nähty. Kesäaamuisin saankin mieheni kanssa nauttia mitä moniäänisimmistä lintukonserteista.

Tällä hetkellä taiteilussani olen ihastunut kollaasi- ja sekatekniikkaan. Värit ovat tärkeitä ja niiden sekoittaminen paperille onkin todella piristävää. Tyylikseni on muodostunut naivistinen tyyli, sitä sen paremmin ajattelematta.

Toivottavasti tekemäni kuvat saavat aikaan Sinullakin tuntemuksia ja ajatuksia, olivatpa ne sitten ihastusta, vihastusta tai jotain muuta. Muistakaahan kaikki, että jokainen on oman elämänsä taiteilija!